Ποιοί είμαστε

Στο House συνδυάζουμε τη διδασκαλία παιδιών και ενηλίκων σε έναν οικείο χώρο όπου το "φροντιστηριακό" μάθημα ξεφεύγει από τις απρόσωπες αίθουσες και τους απρόσιτους καθηγητές. Εδώ η εκμάθηση των ξένων γλωσσών γίνεται κατάκτηση μέσα από τις πλέον σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους σε συνδυασμό με τη διαπροσωπική σχέση που αναπτύσσουμε με το μαθητή και το γονέα.

 

 

Σε ένα ολοένα και αυξανόμενα ανταγωνιστικό περιβάλλον, η απόκτηση πιστοποίησης έχει ενσωματωθεί στα βασικά και προαπαιτούμενα προσόντα τόσο από εκπαιδευτικούς/ακαδημαΪκούς, όσο και επαγγελματικούς φορείς. Γι'αυτό το λόγο, η γνώση είναι δύναμη. Δύναμη όχι απλά για να "πάρουμε ένα πτυχίο", ή για να επιτύχουμε στο εργασιακό μας περιβάλλον, αλλά για να καταλαβαίνουμε τα τραγούδια που μας αρέσουν,  να επικοινωνούμε με διαφορετικούς ανθρώπους στα ταξίδια μας ανά τον κόσμο, να γνωρίζουμε διαφορετικές κουλτούρες και πολιτισμούς.

Ελάτε να γνωριστούμε!

Διεύθυνση σπουδών:

Δέσποινα Κοπάνου-Σαραντινού

Πτυχιούχος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών

 

Επισκεφθείτε μας στην διεύθυνση: Τρεχάκη 16, Χίος

 

Ειδικό σύστημα διδασκαλίας για όλους τους σπουδαστές μας

Δηλαδή;

Η διδακτική στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών μας οργανώνεται και εκπονείται με βάση τις ανάγκες του εκάστοτε μαθητή.   

Αυτό σημαίνει πως -ανάλογα με τις δυνατότητες του κάθε εκπαιδευόμενου- διαμορφώνουμε με τέτοιο τρόπο την μαθησιακή διαδιακασία, ώστε για να τελειώσουν οι μαθητές τα αγγλικά τους συντομότερα, έχοντας στα χέρια τους τα πτυχία που βασίζονται στο Common European Framework :B2(LOWER), C1(ADVANCED)& C2(PROFICIENCY), πολύ πριν τις Πανελλήνιες εισαγωγικές εξετάσεις του σχολείου.

Το ίδιο σύστημα είναι κατάλληλο για ενήλικες που θέλουν να ξαναθυμηθούν τα αγγλικά τους σε σύντομο χρόνο.

Αντίστοιχα, ακολουθείται η ίδια μεθοδολογία και στα υπόλοιπα τμήματα Γαλλικής, Γερμανικής και Τουρκικής γλώσσας.

 

Διαδραστικός πίνακας (interactive whiteboard)

Η χρήση διαδραστικού πίνακα είναι η νέα τεχνολογία στη μάθηση, καθώς ο μαθητής βλέπει το μάθημά του να απεικονίζεται στη μεγάλη επιφάνεια του λευκού πίνακα και με ένα «μαγικό» στυλό επιλέγει τις ασκήσεις που θα ήθελε να κάνει για να κατανοήσει το μάθημά του.

 

Ποιο το όφελος;

Είναι αρκετά μεγάλο το ποσοστό των μαθητών με μαθησιακές δυσκολίες, σε ό,τι αφορά την ξένη γλώσσα, με αποτέλεσμα να βιώνει, χωρίς να το θέλει, μια σχετική «διάσπαση προσοχής» που τον οδηγεί στην έλλειψη κατανόησης του μαθήματος. Ο διαδραστικός πίνακας «έρχεται» για να βοηθήσει αυτές τις ομάδες παιδιών να μένουν προσηλωμένα στο βιβλίο τους και στο μάθημά τους, με την βοήθεια του ήχου και της εικόνας. Έτσι, ποιος δε θα’ θελε να «σηκωθεί» μπροστά σε πίνακα γεμάτο εικόνες και δράση, όπως η οθόνη ενός ενεργού υπολογιστή;

 

i-books

H τεχνολογία έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας! Έτσι, παράλληλα με την ύλη που καλύπτουμε από την εκάστοτε σειρά βιβλίων, δίνεται η δυνατότητα στους μαθητές μας να ασχοληθούν με επιπλέον υλικό,άμεσα σχετιζόμενο με το λεξιλόγιο και τη γραμματική που διδάσκονται σε κάθε μας μάθημα μέσω υπολογιστή στο σπίτι τους ή στο φροντιστήριό μας